7 причин чому слід вибрати саме Ультраформер

Серед безопераційних методів підтяжки шкіри обличчя і тіла, SMAS ліфтинг справедливо завоював лідируючу позицію. При виконанні даної процедури, вплив на шкіру відбувається за допомогою ультразвуку і на відміну від інших варіантів безопераційного ліфтингу, він дозволяє опрацювати глибші шари шкіри.

При роботі апарату, вплив ультразвуку на поверхневу м’язово-апоневротичну систему (Superficial Musculo-Aponeurotic System “SMAS”) дозволяє досягти ефекту підтяжки шкіри обличчя.

СМАС-ліфтинг

М’язово-апоневротична система складається з волокон еластину і колагену, які вистилають м’язи, створюючи своєрідний каркас. Але з часом цей каркас втрачає свою функціональність призводячи до обвисання деяких ділянок обличчя і з’являються друге підборіддя, обвислі повіки, щоки, брови та інші вікові зміни.

Для усунення таких дефектів необхідно зменшити обсяг і підтягнути м’язово-апоневротичний шар (СМАС). Раніше це можна було зробити тільки на операційному столі під загальним наркозом при проведенні хірургічної підтяжки обличчя. Але тепер є можливість безопераційного ультразвукового СМАС-ліфтингу всіх структур, які схильні до старіння.

Вперше апарат для ультразвукового СМАС ліфтингу був розроблений ще в 1999 році та за час свого існування технологія застосовувалася для більше ніж мільйона пацієнтів у всьому світі.

Однак у 2015 році корейська компанія Classys, що випускає медичне обладнання,  представила світу вже четверте покоління апарату для СМАС ліфтингу – «Ultraformer 3», в якому були усунені всі недоліки його попередників.

Ultraformer 3

Уже в наступному році австралійське агентство з терапевтичних товарів і послуг (TGA) схвалили новий апарат для СМАС ліфтингу. Надалі, цей апарат став широко використовуватися в косметологічних кабінетах Франції, Італії, Великобританії та в інших розвинених країнах.

Подивитись на те, як працює апарат Ultraformer 3 ви можете у нашому відео.

Є 7 причин, чому саме Ультраформер – це найбільш раціональне рішення, якщо ви вирішили виконати для себе процедуру безопераційного СМАС ліфтингу.

1. Доказова база методики

Ліфтинг Ultraformer 3На сьогодні проведено 8 клінічних досліджень, в яких брали участь більше ніж 159 пацієнтів різного віку і з різним ступенем вираженості опущення шкіри обличчя та тіла. Клінічні дослідження ефективності Ультраформер ІІІ проводили за участю пацієнтів в Італії, Кореї, Індії, Польщі, Німеччини та Австралії. Варто зазначити, що деякі дослідження підтверджували, що результат від застосування апарату не поступалася вже добре вивченій Альтері (Ulthera Systems).

2. Не тільки обличчя

Ліфтинг Ultraformer 3В Ультраформері ІІІ крім мікросфокусованого ультразвуку, який нам вже відомий по апарату Альтера, реалізована нова технологія, а саме макрофокусований ультразвуковий вплив, який дозволяє ультразвуку проникати на глибину до 17 мм. Це означає, що тепер, вам доступний безопераційний ліфтинг не тільки обличчя, але й інших частин тіла. Крім підтяжки шкіри, це дозволяє досягти ліполізу в зонах «жирових пасток» (друге підборіддя, області на внутрішній поверхні рук і стегон, в зоні пахв, боків на животі та спині, а також над колінами). На сьогодні аналогів, які б забезпечували таку глибину проникнення не існує. З появою саме Ultraformer 3, ви можете собі дозволити покращувати стан не тільки обличчя, але й тіла.

3. Сертифіковане та оригінальне обладнання

Ліфтинг Ultraformer 3 Ультраформер 3 – це оригінальний апарат, на відміну від китайських аналогів (вони, зазвичай, імітують іншого авторитетного виробника Ulthera Systems). У таких апаратів ефективність і безпека НЕ ПІДТВЕРДЖУЄТЬСЯ в клінічних дослідженнях.

Ультраформер ІІІ має всі необхідні сертифікати якості та відповідає вимогам безпеки, які пред’являються для обладнання такого класу. Завдяки значній доказовій базі, застосування апарату схвалено регуляторними органами США (FDA), Австралії (TGA), EC (Europe CE), Кореї (Korean FDA) і Сінгапуру (HSA).

Застосування Ультраформера, яке схвалено авторитетними органами сертифікації, дозволяє отримати дійсно вражаючі результати омолодження без операції. У той час, як процедури, виконані на апаратах-імітаціях, істотно підвищують ризик незадовільних результатів і побічних ефектів.

4. Висока швидкість роботи

Ultraformer 3Одна з «фішок» апарату для СМАС ліфтингу Ультраформер – це те, що він має високу швидкість роботи. Це значно скорочує час процедури. Висока швидкість роботи апарату підводить нас до наступної переваги апарату …

5. Значно менший дискомфорт і больові відчуття

Ліфтинг Ultraformer 3 Як вже було зазначено у попередньому пункті тривалість процедури СМАС ліфтингу значно коротша, що створює менше дискомфорту і больових відчуттів у пацієнта. На світовому ринку виробник позиціонує Ультраформер 3 як високошвидкісний, безболісний пристрій для підтяжки шкіри.

6. Менше побічних реакцій

Ліфтинг Ultraformer 3Так, висока швидкість роботи – не тільки дорогоцінний час та менше дискомфорту, це ще і менше небажаних побічних реакцій. Згідно з даними проведених клінічних досліджень, застосування Ультраформера супроводжувалося дуже низькою частотою небажаних реакцій. Такі ефекти, як больові відчуття, набряклість, почервоніння проходили самостійно, не вимагаючи спеціального догляду протягом декількох тижнів після процедури

7. Вартість процедури

Важливий фактор при виборі методу підтяжки – це його доступність. Ультраформер ІІІ – дійсно інноваційна технологія, яка дозволяє виконувати процедуру за розумною вартістю. Така невелика ціна обумовлена меншою собівартістю процедури в порівнянні з іншими апаратами для проведення СМАС ліфтингу.

Вивчити вартість процедури ви може у таблиці нижче.

Що ще треба знати про Ultraformer 3

З перевагами Ультраформера все зрозуміло. А от чи є у нього недоліки?

Деякі експерти відносять до слабких сторін технології апарату відсутність у нього екрану, на якому показані структури обличчя під шкірою. Є думка, що цей екран дозволяє візуалізувати шар поверхневого м’язово-апоневротіческой системи та працювати тільки по ньому. Але наскільки важливо мати можливість впливати на певну глибину залишається відкритим. Річ у тому, що Ультраформер в будь-якому випадку, впливає на всі можливі варіанти залягання СМАС. Тому, він в будь-якому випадку впорається зі своїм завданням.

Що стосується думки, що “тільки візуалізація дозволяє не зачепити важливі судини та нерви”. Це твердження не зовсім коректне, оскільки обличчя, по суті, пронизане кровоносними судинами і яка б візуалізація не була, все одно імпульс буде проходити через судини.

SMAS ліфтинг в Esteva Clinic

Щодо нервових волокон, то по протоколу над нервами маніпула апарату для СМАС ліфтингу все одно не проходить.

Тож Ультраформер вважається гідною альтернативою хірургічному втручанню та є найбільш раціональним методом для підтяжки обличчя, блискуче балансуючи між ефективністю, безпекою, комфортом і вартістю процедури.

Ліфтинг, що проводиться за допомогою приладу Ультраформер, вважаються одними з найбільш затребуваних серед послуг апаратної косметології. Однак в будь-якому випадку пам’ятайте, що тільки лікар може оцінити чи підходить конкретно вам ця процедура, беручи до уваги характер показань, та протипоказань методики, а також стан вашого організму.

Отримати всю вичерпну інформацію про методику ви можете у нашій статті про СМАС ліфтинг.

Ультразвуковий СМАС ліфтинг (Ultraformer III) обличчя

Назва процедуриЦіна, грн
Ліфтинг периорбітальної зони (зона навколо очей)

6400
9900

Ліфтинг брів

3900
4300

Малярні мішки під очима

4900
5400

Зона другого підборіддя

5500
6300

Ліфтинг щік

6900
11200

Ліфтинг нижньої третини обличчя (без підборіддя)

10400
13200

Ліфтинг нижньої третини обличчя (включаючи підборіддя)

14500
17300

Ліфтинг обличчя

17900
22200

Ліфтинг обличчя + шиї

25900
29900

Ліфтинг обличчя + шиї+ декольте

31900
34900

Ліфтинг лоба

5900
7300

Ліфтинг шиї

10900
13800

Ліфтинг декольте

10900
15200