Навіщо потрібна консультація лікаря?

Консультація дерматолога

«Навіщо мені консультація, я і так знаю на яку процедуру я йду!»

Знайоме?

Є досить поширена думка серед пацієнтів, що консультація перед процедурою не важлива. Давайте розберемося так чи правильний це підхід?

Нам дуже важливо, щоб кожен наш пацієнт був максимально задоволений від пройденої процедури.

Діагностика шкіри

При первинній консультації лікар проводить повну діагностику шкіри за допомогою спеціального обладнання, яка дозволяє побачити ступінь сухості шкіри, розширені пори, виявити приховану пігментацію і купероз на його ранній стадії.

Наприклад, в Esteva Clinic для цих завдань ми застосовуємо діагностичну систему Aramo SG.

Система дозволяє проводити швидкий і автоматичний аналіз стану шкіри голови і волосся.

Індивідуальні рекомендації

Після відеодіагностики, доктор прописує індивідуальні рекомендації по харчуванню, рекомендації по домашньому догляду за типом шкіри пацієнта, що дозволить, підтримувати її в бездоганному, молодому і сяючому стані тривалий час.

Консультація косметолога

Можливі підводні камені планованої процедури

Незалежно, яку процедуру Ви плануєте, будь то апаратна косметологія або ж ін’єкційна, для Вашої безпеки, доктор завжди під час консультації уточнює такі деталі як:

  • Алергічні реакції
  • Аутоімунні захворювання
  • Наявність явних протипоказань
  • Чи приймає пацієнт лікарські засоби
  • Захворювання внутрішніх органів і т.д

Перед початком процедури важливо зібрати повний анамнез (детально розпитати Вас), для розуміння того, чи можна Вам робити дану процедуру, або ж є протипоказання. Досить часто, потрібні додаткові обстеження перед початком процедури.

Досить часто трапляється, що нашим пацієнтам взагалі не потрібна, а часто і протипоказана процедура, на яку вони йдуть з повною упевненістю.

Можливо Вам потрібно щось інше?

З іншого боку, може виявитися, що пацієнтові більш підійде інша косметологічна процедура. Наприклад, замість фракційного РФ ліфтингу, пацієнту для досягнення більшого результату необхідно застосування ультразвукового СМАС ліфтингу.

Новоутворення!

Особливо це важливо, коли мова йде про новоутворення, таких як родимки, папіломи, міліуми, бородавки, контагіозний молюск, атерома, гемангіома, кератома, фіброма. Тільки лікар (причому кваліфікований лікар) може визначити характер новоутворення, зробити паркан проби для гістологічного аналізу і визначити найбільш адекватний метод видалення новоутворення.

Тому, дорогі пацієнти, будь ласка, не нехтуйте можливістю відвідати консультацію фахівця перед процедурою!

Будьте здорові!