Збільшення губ у Києві

Пишні, чуттєві губи – завжди в моді!
  • Швидко, безпечно, комфортно
  • Гармонійне поліпшення рис обличчя зі збереженням індивідуальності та характеру
  • Доведений антивіковий ефект
Juvederm Vollift 1 ml Allergan (тривалість дії 16-18 місяців)
7800 грн
8200 грн
Belotero Intense Merz (тривалість дії 12-15 місяців)
6900 грн
7600 грн
Teosyal RH Kiss 0,7 ml Teoxan (тривалість дії 12-15 місяців)
7400 грн
9950 грн
Записатися на прийом

Пишні, чуттєві губи завжди будуть у моді. Ця тенденція б’юті-індустрії домінує вже багато років. Спокусливі губи привертають увагу не тільки тому, що це красиво: вони манять підсвідомо, на рівні інстинктів. Такі губи приковують погляд, викликають зацікавленість – вони не залишаються поза увагою!

В останні роки дівчата та жінки вважають за краще не обмежуватися техніками нанесення макіяжу, які візуально збільшують губи. І це зрозуміло – даний метод має вагомий недолік: щоранку на такий макіяж йде багато часу, а результат тримається в кращому випадку до найближчого вечора. Тому жінки часто віддають перевагу процедурам, що мають набагато довший ефект.

Саме таким рішенням є контурна пластика губ – сучасна та дуже популярна косметологічна процедура. Лише після одного візиту в Esteva Clinic наші клієнтки отримують дійсно привабливі, пишні губи. І що важливо: результат виглядає природно та зберігається надовго.

5 причин записатися на збільшення губ

Контурна пластика губ популярна як ніколи! Інтерес до цієї процедури збільшується, а кількість охочих спробувати філери постійно зростає. Чим викликаний такий інтерес?

На це є 5 основних причин:

  • Глибоке зволоження. Найпопулярніша речовина для контурної пластики – це гіалуронова кислота, яка міститься в організмі кожної людини. Будь-які ін’єкції із цією речовиною допомагають глибоко зволожувати шкіру.
  • Поліпшення лінії губ. Зволоження та відновлення об’єму в області губ допомагає зменшити вже існуючі вікові зміни у зоні навколо рота.
  • Уповільнення старіння. Крім того, що філери допомагають боротися зі зморшками, що вже існують, вони також допомагають захистити обличчя від передчасних вікових змін.
  • Вирівнювання асиметрії. За допомогою ін’єкцій досвідчений лікар здатний виправити асиметрію губ та надати їм бажаної форми.
  • Гармонізація рис обличчя. Мінімальна кількість препарату здатна надати обличчю більш гармонійного і привабливого вигляду, при цьому не змінюючи зовнішність і зберігаючи індивідуальність.

Як працює збільшення губ

Золотий стандарт для створення пухких губ (або як ще називають цю процедуру – “аугментація губ”) – філери на основі гіалуронової кислоти. З їхньою допомогою можна змінити форму і розмір губ без операцій, при цьому ефект буде помітний одразу. На сьогоднішній день це оптимальний та найбільш безпечний метод корекції форми та об’єму губ, який має велику популярність у всьому світі.

Згідно з даними Американського товариства пластичної хірургії, у 2017 році контурна пластика з використанням гіалуронових філерів у США була виконана 2691265 разів, що на 3% більше, ніж у 2016 році. І хоч це загальне число, яке включає процедури зі збільшення губ, заповнення зморшок і контурної пластики щік, воно все одно вражає і красномовно свідчить про те, що довіра до даної методики естетичної косметології зростає. Що стосується саме корекції губ, то 96% пацієнтів залишаються абсолютно задоволені результатом, багато хто з них бажає повторити цю процедуру.

Яким буде результат

Ефект від процедури видно одразу: губи стають повнішими, привабливими, сексуальними, їх контур чітко вимальовується, а обличчя набуває зовсім іншого вигляду. Така проста і доступна косметологічна процедура дарує жінці гарну зовнішність та впевненість у собі.

Залежно від вибраного препарату та індивідуальних особливостей організму, філер залишатиметься в губах протягом 3 – 6 місяців або навіть року, поступово розсмоктуючись. Він не припинить свою дію миттєво – це буде повільний та поступовий перехід.

Що потрібно знати про контурну пластику губ

Багато сучасних наповнювачів містять у своєму складі знеболюючий компонент – лідокаїн. Проте, щоб зробити процедуру ще комфортнішою, лікарі Esteva Clinic попередньо наносять на область губ знеболюючий крем, який знижує чутливість.

Висока кваліфікація наших співробітників дозволяє розрахувати кількість філера, місця уколів та глибину його введення так, щоб результат повністю відповідав очікуванням клієнта. Крім урахування побажань клієнта, наші лікарі прагнуть зробити так, щоб губи після ін'єкцій виглядали натурально та гармоніювали з рисами обличчя.

Спершу можливі невеликі набряки та синці у місці введення філера, іноді помітна незначна асиметрія. Але протягом кількох днів (рідко до тижня) ці прояви проходять.

Коли варто задуматися про збільшення губ

Ін'єкції філерів будуть корисні якщо:

  • ваші губи від природи тонкі і наче зникають при посмішці;
  • із віком їх об'єм зменшився;
  • необхідно підняти куточки губ.
  • Пухкі губи роблять зовнішність привабливішою. Така процедура додає впевненості у собі, ефективно піднімає самооцінку.

Такі процедури не варто проводити вагітним і жінкам, що годують – гормональна перебудова організму може видати непередбачувану реакцію не введення препарату. У період молодого материнства рекомендується утриматися від будь-яких косметологічних процедур, відклавши це на якийсь час, поки організм не повернеться в норму.

Також процедура може бути під забороною, якщо пацієнт має бактеріальні, вірусні чи грибкові захворювання шкіри.

Крім цього перед процедурою пацієнт зобов'язаний попередити лікаря про будь-які специфічні стани здоров'я, хронічні захворювання та прийом медикаментів. На підставі отриманої інформації лікар зможе визначити, чи підходить ця процедура пацієнту, чи її необхідно відкласти на якийсь час.

Який філер вибрати для аугментації губ

Сучасна косметологія пропонує широкий асортимент філерів на основі гіалуронової кислоти. Світовими лідерами є продукція таких марок як Juvederm, Belotero, Teo syal та ін. Серед альтернативних наповнювачів стрімко набуває популярності гідроксилапатит кальцію, представлений під брендом Radiesse.

Переваги гіалуронової кислоти незаперечні. Ця речовина є у кожному організмі. Але з віком гіалуронова кислота виробляється в меншому обсязі, що тягне за собою навіть візуальні зміни зовнішності: з’являються заломи, зморшки, шкіра стає тоншою, втрачає пружність. Саме для усунення таких неприємних змін даний препарат ін’єкційно вводять у зони, де це найбільш необхідно.

Гіалуронова кислота вже «знайома» організму, тому її ін’єкція не викликає реакцію відторгнення. Крім того, ця речовина має властивості пов’язувати вологу: губи, наповнені таким філером, стають гладкими, однорідними, з легкою припухлістю. Вони не мають грудок і тріщин – такі губи виглядають привабливо без додаткового догляду.

Як процедура збільшення губ проводиться в Esteva Clinic, ми в подробицях показали в нашому відео.

Бувають ситуації, коли пацієнтки хочуть ще пухкіші губи. Але якщо філер не зміг впоратися із завданням, досягти бажаного результату вийде тільки шляхом повноцінної хірургічної операції, що вимагає більше часу, коштів і значно травматичніше для організму.

Збільшення губ – одна з найгарячіших тенденцій у світі косметології. Лікарі Esteva Clinic мають великий стаж та художнє чуття, що дозволяє отримати справді вражаючі результати. Наша місія – допомогти кожній жінці, яка довірилася нашим лікарям, наголосити на унікальній красі, зробити зовнішність ще більш виразною та ефектною.

Контурна пластика губ – фото до та після

Збільшення губ є однією з найбільш популярних процедур у сучасній естетичній косметології. Нижче ми зібрали для вас фото відгуки наших клієнток, щоб ви могли переконатися в дієвості методики.

Чому Esteva Clinic – найкраща клініка для контурної пластики губ

  • Усі співробітники мають якісну підготовку та великий стаж роботи – кожен лікар Esteva Clinic практикує контурну пластику з 2015 року, за цей період виконано близько 2500 подібних процедур. Лікарі нашої косметологічної клініки регулярно проходять курси підвищення кваліфікації в Україні, Німеччині, Франції та інших країнах.
  • Високий професіоналізм дозволяє отримати справді гарний результат.
  • Ми використовуємо лише препарати преміум якості, співпрацюємо виключно з офіційними дистриб’юторами брендів. Ми впевнені у безпеці та ефективності філерів, які пропонуємо клієнтам.
  • Підтримуємо високий рівень сервісу у всіх аспектах: антисептика, використання одноразових інструментів, комфортна атмосфера – ми несемо повну відповідальність за здоров’я та гарний настрій клієнта.

Скільки коштує збільшення губ філерами

З актуальними цінами та діючими акціями на процедуру збільшення губ можна ознайомитись нижче.

Контурна пластика губ

ПрепаратЦіна, грн
Juvederm smile 0,6 ml Allergan (США) 8-12 місяців

5900
6500

Juvederm ultra 3 1,0 ml (Allergan) США 8-12 місяців6900
Juvederm Vollift 1 ml (Allergan) США 16-18 місяців

7800
8200

Belotero Intense Merz (Німеччина) 12-15 місяців

6500
7200

Teosyal RH Kiss 0,7 ml Teoxan (Швейцарія) 12-15 місяців

7400
9950

Alexa 1 ml (Hyalual) 9-12 місяців

5500
6500