Лазерне видалення рубців та шрамів

Комфорт та відмінний результат!
  • Найбільш комфортне видалення шрамів
  • Мінімальні ризики
  • Застосовуємо СО2 лазер – “золотий стандарт” серед процедур видалення рубців
Лазерне шліфування рубців за 10 см
1290 грн
2400 грн
Лазерне шліфування рубців за 1 кв. см
490 грн
900 грн
Лазерне шліфування розтяжок (стрій) за 10×10 см
990 грн
2400 грн
Записатися на прийом

Чи можна прибрати рубці на обличчі лазером? Що таке лазерне шліфування шрамів? Як відбувається процедура видалення рубців? Ці питання ставлять багато пацієнтів клініки естетичної медицини та дерматології Esteva Clinic.
Наслідки травм, хірургічних втручань, висипу вугрів залишають по собі негарні, грубі шкірні нарости — шрами. Іноді вони викликають біль і свербіж, частіше служать неприємним нагадуванням. На відкритих ділянках тіла, особливо на обличчі, рубці спотворюють зовнішність, призводячи до відчуття невдоволення своєю зовнішністю та переживанням.

Переваги лазерної методики

Видалення шрамів лазером зменшує розмір та покращує зовнішній вигляд рубців, не пошкоджуючи навколишню шкіру. Усього за кілька швидких сеансів лікування шрами стають менш помітними, а зовнішність більш привабливою.

Лазерне видалення рубців і шрамів має такі переваги:

  • процедура проводиться амбулаторно, не потрібно лягати до лікарні;
  • для мінімізації дискомфорту застосовуються зовнішні засоби місцевої анестезії;
  • лікування проводиться короткими неінвазивними сеансами без хірургічного втручання;
  • мінімальні ризики небажаних побічних реакцій;
  • відмінний результат – покращення зовнішнього вигляду рубців.

Що потрібно знати про видалення шрамів лазером

Видалення рубців у нашій клініці проводиться на апараті Adonyss CarbonFrax. Це СО2 лазер відомого бренду, який отримав схвалення американського державного органу FDA (Управління продовольства та медикаментів). Апарат відрізняється широким спектром робочих режимів, що дозволяють підібрати найбільш точний вплив кожного конкретного пацієнта.

Лазерне видалення шрамів у Esteva Clinic не потребує хірургічного втручання. Лікар ретельно підбирає для кожного пацієнта параметри лазера. Вплив проводиться тільки на пошкодженій ділянці, залишаючи недоторканими сусідні ділянки здорової шкіри.

Лазерний промінь, проникаючи глибоко в дерму, утворює там "мікростовпи" з підвищеною температурою. В результаті місця впливу клітини дерми починають активно ділитися, відновлюючи поверхню; відбувається посилене вироблення колагену, еластину, гіалуронової кислоти.

Протипоказаннями до проведення процедури є:

  • вагітність та лактація;
  • активна фаза вугрової хвороби шкіри;
  • шкірні виразки та деякі дерматологічні захворювання;
  • інтенсивна пігментація шкіри (загар);
  • підвищена світлочутливість;
  • погане згортання крові та приймання препаратів, розріджуючих кров.

Видалення рубців, як і будь-яка інша медична процедура, потребує уважного підходу та обстеження.

Спеціалісти Esteva Clinic готові прийняти вас та проконсультувати на тему особливостей лікування, а також порекомендувати та провести найбільш підходящий для вас курс.

Як проходить видалення рубців та шрамів CO2 лазером

Шрам – це утворення сполучної тканини на місцях шкірних ушкоджень. У ході видалення рубців лазером знімається верхній шар шкіри, на місці якого виростає нова, більш рівна та красива. Цьому сприяє рівномірна посилена регенерація, спричинена тепловим впливом пучків лазерних променів.

Лазерної корекції рубців піддаються в повному обсязі ну всі види шрамів. Найбільше підходить цей вид впливу для наступних поверхневих змін:

  • шрами після прищів (постакне);
  • хірургічні рубці;
  • шрами від травм;
  • старі опіки.

Боротися зі старими шрамами можна кількома способами, зокрема методами пластичної хірургії. До них вдаються, якщо рубці дуже великі і глибоко проникають у дерму. Проте найчастіше лікарі зупиняються на лазерній методиці. Апаратний метод усунення рубців може бути доповнений ін’єкційними процедурами, а також радіохвильовим методом, щоб досягти кращого ефекту.

Видалення рубців відбувається не миттєво. Один сеанс триває 15-30 хвилин, кількість сеансів визначає лікар. Зазвичай потрібно 3-4 сеанси для отримання бажаного результату.

Слід зазначити, що тільки висококваліфікований фахівець із великим досвідом роботи може сказати, чи можна прибрати рубці на обличчі лазером у конкретному випадку. Технологія дуже ефективна, але має обмеження у використанні, про які буде сказано далі.

Як підготуватися до процедури видалення шрамів

Перед процедурами лазерного видалення рубців вас обов’язково огляне лікар, вивчить вашу історію та детально розповість про всі нюанси лікування.

Сам процес огляду виглядає так:

  1. Лікар відзначає маркером або ручкою область дії та обробляє її знеболюючим засобом.
  2. При запланованому впливі в області обличчя пацієнту слід надіти захисні окуляри.
  3. Спеціаліст точними рухами впливає лазером на пошкоджену область. У цей момент ви можете відчувати тепло, легке поколювання.
  4. Після завершення процедури на місці шраму буде помітне почервоніння, може з’явитися припухлість, як за сонячного опіку. Лікар накладе лікувальну мазь на цю ділянку.

Процедуру повторюють із періодичністю 4-6 тижнів.

Підготовка до процедури:

  • Утримайтеся від косметичних процедур: епіляції, пілінгів, ін’єкцій колагену.
  • До та після лікування уникайте прямих сонячних променів. На засмаглій шкірі не застосовують лазерну терапію.
  • Відмовтеся від куріння, воно погіршує відновлювальні властивості шкіри.
  • Не приймайте аспірин, нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП), ібупрофен, напроксен та подібні до них; виключіть рослинні добавки, такі як часник або гінкго білоба. Вони розріджують кров та підвищують ризик кровотечі.
  • Обговоріть з лікарем всі потенційні ризики і обов’язково повідомте про препарати, які ви приймаєте на постійній основі.

Видалення шрамів – фото до та після

Який результат після видалення шрамів та рубців одержують клієнти клініки естетичної медицини та косметології Esteva Clinic ви можете переглянути на фото нижче.

Переваги видалення шрамів у Esteva Clinic

  • У нашій клініці працюють виключно дипломовані лікарі-дерматологи та косметологи, які мають великий досвід роботи. З 2015 року Esteva Clinic забезпечує відмінні результати в галузі естетичної медицини та дерматології
  • Наші клієнти одержують найкращий результат, адже ми працюємо на якісному сучасному обладнанні
  • У Esteva Clinic представлений великий вибір апаратних та ін’єкційних методів косметології та дерматології. У комбінації з досвідом наших фахівців це дає можливість більш комплексно підходити до лікування шрамів
  • Наведені вище переваги підтверджує висока оцінка клініки на Google відгуках – 4,9 з 5 на основі 110 відгуків

Скільки коштує видалення шрамів лазером

Вивчити актуальні ціни та діючі акції на видалення шрамів у нашій клініці ви можете у таблиці нижче.
У загальну вартість лікування входить ціна лазерного шліфування рубців на кожному сеансі, препарати для анестезії та загоєння, лікарські консультації до та після процедур.
Військовослужбовцям видалення рубців та шрамів СО2 лазером БЕЗКОШТОВНО

Лазерне лікування рубців і розтяжок (стрій)

Назва процедуриЦіна, грн
Лазерна шліфовка рубців за 10 см

1290
2400

Лазерна шліфовка рубців / розтяжок / стрій за 1 кв. см

490
900

Лазерная шлифовка розтяжок / стрій за 10x10 см

990
2400