Уколи краси

Уколи краси – це ін’єкційні процедури, які дозволяють позбутися зморшок, заповнити об’єми обличчя, скорегувати форму губ, поліпшити стан шкіри. Вони показують швидкий результат по об’ємному моделюванню і гармонізації обличчя. Також їх часто називають «уколами молодості».

Ін’єкційна косметологія

Ін’єкційна косметологія, зазвичай, забезпечує швидкий ефект, але результат тримається обмежений період часу.

Контурна пластика в Esteva Clinic

Ін’єкції краси дозволяють домогтися заповнення носогубних складок та збільшення вилиць, піднімаючи їх в більш високе положення. Також з їх допомогою можна усунути горбочок на носі. Додатково надається можливість усунути сухість губ препаратами на основі гіалуронової кислоти.

Уколи краси – це комфорт, безпека і безболісність. Цей метод дозволяє без операції красиво окреслити овал обличчя та зробити його більш гармонічним. І все це за дуже демократичною ціною.

Якими бувають уколи краси

Процедура представлена перш за все двома видами процедур:
◼   уколи від зморшок;
◼   ін’єкції філерів.

Також, часто до уколів краси відносять інші ін’єкційні процедури – біоревіталізацію та мезотерапію.

Види зморшок

У цій статті ми детально розглянемо кожну із цих процедур.

Уколи від зморшок

Уколи від зморшок дозволяють усунути вікові зміни обличчя за допомогою препаратів блокуючих мімічні м’язи обличчя (ботулотоксин тип А). Історія застосування цієї процедури налічує вже понад 25 років. Саме ця методика є найпопулярнішою косметологічної процедурою в США, де виконано більше, ніж 1.5 млн. таких ін’єкцій.

Щорічно уколи від зморшок збільшували свою популярність в Америці і за останні 5 років частота їх застосування збільшилася на 30%. Що стосується статистики на світовому рівні, то за даними 2016 року, уколами від зморшок скористалися понад 4,6 млн разів.

Очікуваний ефект

Процедура займає 10 хвилин і вже через 10-12 днів стає помітний яскраво виражений ефект – зменшується кількість зморшок і їх глибина. Крім цього, ін’єкції від зморшок дозволяють підняти брови та куточки рота і прибрати зморшки на шиї. Позбавляються за допомогою уколів від зморшок і від так званої «ясенної посмішки» (коли при посмішці сильно видно ясна).

Уколи від зморшок

В середньому, результат від застосування таких уколів краси помітний протягом 3-6 міс.

Де застосовують

Найчастіше зморшки прибирають у таких зонах:
◼   шия;
◼   лоб;
◼   міжбрів’я;
◼   навколо очей;
◼   навколо рота.

Уколи від зморшок прекрасно справляються з «гусячими лапками» в куточках очей і «зморшками кролика» на носі.

Скільки коштує

Найчастіше усунення зморшок виконують на зоні міжбрів’я, де вартість процедури складає 2950 грн.

Більш детально дізнатися про процедуру та її вартість ви можете у статті “Уколи від зморшок” чи подивившись відео.

Ін’єкції філерів

При виконанні контурної пластики, спеціальні наповнювачі (філери) вводять в глибокі шари шкіри. За рахунок цього забезпечується коригування форми, об’ємів і контурів обличчя. Процедуру також називають «контурною підтяжкою», «введенням філерів» або «векторним ліфтингом». Під час виконання процедури, філери вводяться в глибинні шари шкіри, де вони служать для заповнення втрачених об’ємів, повертаючи шкірі колишню пружність і колір. Це абсолютно безпечно і практично безболісно.

Очікуваний ефект

Після процедури контурної пластики ми отримуємо ліфтинг обличчя, заповнення об’ємів і гармонізацію обличчя. Збільшення губ, формування більш високих вилиць, корекція ліній овалу обличчя і підборіддя – все це можливо за допомогою контурної пластики.

Ін'єкції філерів

Залежно від використовуваного препарату ефект буде помітний протягом 8-18 місяців.

Де застосовують

Ін’єкції філерів в контурній пластиці блискуче справляються з наступними завданнями:
◼   роблять риси обличчя більш гармонійними;
◼   збільшують і роблять більш високими вилиці;
◼   коректують овал обличчя;
◼   збільшують або коректують форму губ;
◼   усувають носогубні складки;
◼   усувають сліди втоми;
◼   прибирають горбочок на спинці носа.

Скільки коштує

Вартість процедури стартує від 6500 грн за одну зону.

Детальніше про особливості процедури та її вартість ми розписали у статті “Контурна пластика“. А як саме проходять ін’єкції показали у відео.

Біоревіталізація

Біоревіталізація – це вид уколів краси, при якому в шкіру вводять препарат на основі низько концентрованої гіалуронової кислоти. Процедура проходить комфортно і безболісно. Для усунення можливих больових відчуттів зону впливу знеболюють знеболювальним кремом. При цьому препарат підбирається лікарем в індивідуальному порядку.

Метод полягає у виконанні множинних уколів під шкіру. Після завершення процедури на шкірі виникають так звані папули (горбики), які зникають через 1-2 дня.

Очікуваний ефект

Результат процедури – відбувається зволоження шкіри і поліпшення її якості. Вона стає гладкою, еластичною. Загальний стан шкіри поліпшується в наступні 2 тижні після процедури. Ефект тримається кілька місяців. Найкращий результат приносить курсове проходження процедури 2 рази на рік.

Біоревіталізація

Де застосовують

Процедуру проводять на обличчі та проблемних зонах, що видають раннє старіння шкіри:
◼   шиї;
◼   зоні декольте;
◼   зовнішній стороні кистей.

Скільки коштує

Вартість процедури починається від 2200 в залежності від найменування та об’єму введеного препарату.

Дізнатися більше подробить про методику та дізнатись ціни ви можете в нашій статті “Біоревіталізація” чи у відео.

Мезотерапія

Ін’єкційна методика, яка полягає у введенні під шкіру поживного коктейлю із гіалуронової кислоти, амінокислот, висококонцентрованих вітамінів, антиоксидантів та пептидів. Така комбінація речовин запобігає передчасному старінню і захищає шкіру від негативних змін. Можливо це завдяки посиленому виділенню у шкірі таких речовин як колаген та еластан.

Проводити процедуру можна практично у будь-якому віці, але частіше за все косметологи назначають мезотерапію пацієнтам після 35 років.

Очікуваний ефект

Після проведення процедури шкіра стає більш підтягнутою, пружною та свіжою. Прояви вікових змін у пацієнтів, які регулярно проходять мезотерапію з’являються повільніше і мають менш виражений характер. Також зона, на якій проводилась процедура, стає більш зволоженою, зникає сухість і стягнутість шкіри.

Мезотерапія

Проводиться мезотерапія курсами – 4-6 сеансів з інтервалом у 1-2 тижні. В залежності від стану шкіри, проходити процедуру рекомендується 1-2 рази на рік.

Де застосовують

Зонами застосування методики є:
◼   обличчя (включно з зоною навколо очей);
◼   зона декольте;
◼   шкіра голови.

Скільки коштує

Процедура буде коштувати від 1500 грн за сеанс, в залежності від типу і кількості введеного препарату.

Більш детально про методику ми розповідали у статті про мезотерапію.

Чому слід звертатися саме в Esteva Clinic

Вибір уколів краси – це розумне рішення, адже процедура є безпечною і дуже комфортно. Але потрібно пам’ятати, що довіряти потрібно виключно досвідченим фахівцям. У разі некомпетентного підходу можливі такі ускладнення як поява синців на місці ін’єкцій, запальні процеси, міграція або випинання гелю. Бувають і більш серйозні негативні наслідки, наприклад, алергічні реакції організму або здавлювання судин, що перешкоджає нормальному кровотоку.

Великий досвід професіоналів Esteva Clinic дозволяє уникнути таких проблем. Крім цього, Esteva Clinic має ще цілий ряд додаткових переваг:
◼   Лікарі клініки Esteva щорічно проходять курси підвищення кваліфікації. Середній досвід застосування ін’єкцій краси кожного доктора становить 6-8 років!
◼   У клініці використовуються виключно препарати, які мають необхідні сертифікати.
◼   Препарати надходять в клініку від офіційних дистриб’юторів, які дотримуються всіх етапів холодового ланцюжка. Це забезпечує найвищу якість медикаментів і ваші позитивні враження від відвідування нашої клініки та виконаних в ній ін’єкцій.
◼   Прагнучи добитися кращих результатів і вашої задоволеності уколами краси, ми ніколи НЕ економимо на кількості одиниць препарату, що вводиться.
◼   Ми не вважаємо антисептику порожнім звуком. Тому абсолютно все, без винятку виконуються в умовах стерильності з використанням одноразового інструментарію.

Лікарі Esteva Clinic

Коли справа стосується власної краси, а тим більше здоров’я, не потрібно економити. Клініка повинна бути солідною, а лікарі – компетентними. Все це ви знайдете в Esteva Clinic.